In de kijker: Educadora

Zoonlief wordt regelmatig veel te vroeg wakker omdat hij zijn deken weggooit. Op mijn zoektocht ontdekte ik de webshop EDUCADORA: www.educadora.-webshop.nl. Maar eigenlijk is Educadora eerst en vooral de praktijk van Suzanna....

Suzanna is orthopedagoog en werkt in haar praktijk samen met ouders en kinderen met aandacht en concentratieproblemen en prikkelverwerkingsproblemen. 

Haar praktijk bevindt zich in Nederland. Maar wanneer je vragen hebt over een artikel op de website, dan ben je zeker van een correct antwoord.

Maar bij elk artikel staat reeds een uitgebreide uitleg en dit is een verschil t.o.v. sommige andere websites.

Voor zoonlief vond ik dus het ZIP-laken. Het lijkt op een slaapzak met een rits maar dan in lakenversie. Het hoeslaken en het laken hangen dus aan elkaar vast. Ja, het is niet goedkoop (spijtig genoeg is dit type materiaal dit nooit maar hij slaapt echt beter).

https://educadora-webshop.nl/product-categorie/hulpmiddelen/kids-zip-sheets/

Ik kocht ook direct de 'SNUGGLE HUGGLE'. Deze nam ik ook mee naar mijn leerlingen om uit te proberen. Zoals met elk hulpmiddel moeten kinderen het middel ontdekken en leren kennen. Zoonlief zelf wilde ermee gaan slapen maar daarvoor is het niet bedoeld.

Therapeutische voordelen van de Snuggle Huggle:

  • Helpt kalm geconcentreerd te blijven.
  • Verhoogt balans en stabiliteit en verbetert de grove motoriek en de juiste houdingsregulatie / positionering.
  • Zorgt voor diepe druk

https://educadora-webshop.nl/product/snuggle-huggle/

https://youtu.be/Hs_Ug_bUeEE